Video afspelen over Stichting Nanoek Brave New Musicals
Lokroep de musical brave new musicals

mission

Vanuit de overtuiging dat musical hart en hoofd kan samenbrengen, brengt NANOEK oorspronkelijke, innovatieve en actuele musicalproducties die verbinden en een breed publiek aanspreken.

NANOEK levert een bijdrage aan talentontwikkeling door het verbinden van getalenteerde jonge makers en performers aan ervaren professionals.

Dit zal een nieuwe en duurzame impuls geven aan het genre.

De Nieuwe Lichting 4

brave & new

NANOEK zet nieuwe makers in de spotlights om hoogwaardige kwalitatieve musicals te ontwikkelen die actueel en op vele fronten baanbrekend zijn. Wij hebben als bevlogen experts groot respect voor alle disciplines die een rol spelen in het uitvoeren van musicals. We breken een lans voor kwaliteit boven bekendheid en inhoud boven vorm. Dit zijn onze speerpunten

  • Actuele vooruitstrevende thema’s
  • Creatief Collectief  
  • Eigenzinnige producties
  • Intelligent in inhoud en beeldend in vormgeving
vernieuwend modern musical contemporary

brave new people

Wij zijn die missing-link die het ontbreken van een musicalmakers-opleiding opvangt door te investeren in coaching en opleiding van artistieke high-potentials, die grote liefde hebben voor en kennis van het vak. Met elkaar hebben wij de ambitie om het genre te innoveren en musicals te maken zoals dat in het off-Broadway circuit gebeurt.

Wij zoeken mensen die met een open vizier en zonder vastgeroeste opvattingen naar theater en de maatschappij kijken. Per productie wordt onder leiding van Anouk een (nieuw) creatief collectief samengesteld.

IMG_1219 copy

creative collective

Wij werken met open en bevlogen mensen die staan voor flexibiliteit, eigenheid en artistieke kwaliteit. Teamspelers die het belang van de productie vooropzetten en verantwoordelijkheid nemen voor het geheel. Onze casting gaat over ‘verbeelding’. We kiezen voor acteurs/zangers die de omschreven personages het best kunnen verklanken en verbeelden. Dit betekent dat zij niet per se dezelfde leeftijd of het uiterlijk hoeven hebben van die karakters.