Melk

92BCD02A-6A6D-491A-AF67-85867B46BBAF_L0_001

melk; een motherfocking musical

Niemand is van nature een moeder; je wordt het. Met vallen en opstaan.

MELK is een brave new musical over liefde, woede, spijt, teleurstelling en blijdschap, waarin het moederschap in al haar facetten wordt getoond.

Je volgt een moeder die uit wanhoop in haar kofferbak gaat liggen, de enige plek waar ze echt niets meer moet. Ouders die niet alleen hun kind verliezen, maar langzaam ook elkaar. Een hoogzwangere vrouw die zich staande probeert te houden tussen de verwachtingen van haar eigen familie en tegelijkertijd wordt bedolven onder Instagram-adviezen en momfluencers. De persoon die geen kinderen wil, het stel bij wie het niet lukt, de vrouw bij wie het er gewoon nooit van gekomen is. Na het zien van deze ‘motherfokking’ musical kijk je met een andere blik naar je moeder, jezelf en die irritante vrouw met het krijsende kind in een vliegtuig.

MELK is een musical die volledig meebeweegt op een score van elektronische muziek vol eerlijkheid, lef en humor, gemaakt en verteld door een collectief van explosief nieuw musicaltalent.

Artistiek team
Regie en concept: Anouk Beugels
Schrijvers: Marijn Bellaard, Sjaan Flikweert, Elisabeth van Nimwegen, Ianthe Mosselman Componist: Charlotte Dommershausen 
Dramaturgie: Eline de Jong, Anouk Mulder
Regie-assistent: Suzanne Heijdra
Staging: Pim Veulings
Beeld en kostuums: Elsemarijn Bruijs
Lichtontwerp: Jan Kortbeek/Lightwise
Geluid: Jan van Dijk

Zakelijk team
Zakelijke leiding: Marijn Bellaard
Productieleiding: Norma Schiphof
Impresariaat: Bos Theaterproducties